lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pyöräilyvirkkaus

Monissa blogeissa on alkanut näin kevään pyöräilykauden innoittamana esiintymään satulanpäällisiä. Idean äiti on Paula Kristiina. Suuret kiitokset!

Omasta satulansuojuksesta olen siitä ylpeä, että kun on leveä satula pyörässä (ei takapuoli, ehei), niin virkattu kukkakuvio näkyy paremmin kokonaisuudessaan. No, tulihan tähän kukkakuvioonkin virhe, mutta päin pyllyähän tämä tulee olemaan kuitenkin, joten en anna sen haitata. Jämälankoja virkkailin tähän yhteensä 70 grammaa. Kukan keskimmäinen osio on taas niitä itse värjäilemiäni, ja tämän langan sain kulumaan kaikki. Myös tuo kirkas punainen on nyt loppu. Jämäkuun langanlopetusurakka siis etenee.

Alkukirjainhaasteeseenkin voisin tällä osallistua, onhan tämä VIrkkaustyö, joten VI-alkuinen sana olisi tässä.

Tänään näin kevään ensimmäisen västäräkin, mutta yhtään krookusta ei meillä ole vielä auennut. Suomi on pitkä maa, muiden blogeissa on kevään ensikukat kukkineet jo kauan aikaa.

Aurinkoista lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Tuossa olisikin ideaa... Pitäisiköhän minunkin kokeilla moisen tekemistä?

  VastaaPoista
 2. Minulla on kyllä niin leveä pylly, ettei sen alta satulansuojukset näy. Silti aion minäkin tuommoisen värkkäillä, näkyyhän se sitten siellä kaupan pyörätelineessä kuitenkin. Samaa mallia ajattelin soveltaa, kun se sinullakin on noin hyvän näköinen.

  VastaaPoista
 3. Auttaiskohan nuo kauniit kukat satulassa siihen takaliston pyöräilynjälkeiseen tunteeseen?

  Kaunista ja hyvä tapa tuhota jämälankoja =D

  VastaaPoista
 4. Tää on hauskan näköinen!
  Ja oikein mainio jämälankatyö.

  VastaaPoista