lauantai 14. huhtikuuta 2012

Wingspan nro 1


Sain pääsiäisen aikaan valmiiksi ekan Wingspan -huivini eikä jää viimeiseksi, oli niin rentoa neulottavaa. Pingotus on vähän taas odotuttanut.

Ohje on Ravelrystä ja lankana käytin Marks & Kattensin Fame trendiä, jota kului noin 90 grammaa. Nelosen puikoilla tikuttelin lähinnä tv:n katselun lomassa, tässä mallissa kun ei ole mitään vaikeaa eikä juuri tarvitse osata laskeakaan. Siis nerokas ohje, ei tarvitse osata kuin luoda silmukoita, neuloa oikeaa ja päätellä.

Niin, meillä on täällä vielä lunta, ja lisää tulee. Eilen kuului kuitenkin ensimmäistä kertaa peipposen ääni, eli kyllä sitä kuitenkin kevättä kohti mennään.11 kommenttia:

 1. Hieno! Täytyykin pistää tämä malli "korvan taakse", jos vaikka kokeilis tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi!

  Minäkin tein samaisen huivin ja malli on todellakin helppo tv:n ääressä toteutettavaksi.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti menee värit tässä sinun huivissasi. Minullakin se on suunnitteilla, mutta tosiaan vasta suunnittelu-asteella =)
  Toivottavasti nuo lumet ei ihan vielä sula, sillä minulla on vielä kolmet tilatut lapaset ihan kesken. Eihä niitä kehtaa enää lähettää, jos luntakaan ei enää ole =D

  VastaaPoista
 4. Ihanan hedelmäisiä värejä tuolla alempana, oikein tulee hyvä mieli niitä katsellessa, ulkona kun on tosi ankea ilma. Ja kauniin huivin olet tehnyt.:)

  VastaaPoista
 5. Hienot värit huivissasi! Oli tosi helppo ja kiva huivi tehdä, sain omani juuri valmiiksi ja ei jää viimeiseksi. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli blogissasikin vastaava ruskesävyinen. Samaa sinne!

   Poista
 6. Kauniin huivin olet tehnyt. Tosiaan, malli on nerokas. Pitääkin katsella lankavarastoa sillä silmällä, että jos toisenkin neuloisi.

  VastaaPoista