sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kylvöksiä

Viime viikolla (hieman myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan) aloitin kevätkylvösten teon. Multaan päätyi keijunmekkoa, ahkeraliisaa, paria erilaista chiliä, samettiruusua ja saurikkia. Lapset kylvivät vihanneskrassia ja pääsiäisohraa.

Krassia pääsemme maistelemaan jo huomenna ja ohrakin on jo kunnon oraalla. Chilin siemeniä on tuotu Thaimaasta saakka, toivottavasti niissä on kunnolla potkua. Saurikin ja keijunmekon kanssa voi tulla vähän kiire, mutta toisaalta mittari näyttää parhaillaan  -15 astetta ja luntakin on niin, että pälvipaikkoja on vain seinustoilla. Jokijäälläkin hiihdetään vielä varmasti ainakin koko ensi viikko.

Virvontavitsat ovat valmiina ja palmusunnuntain vietto siis mallillaan.


Eilinen Earth Hour meni mukavasti, lueskeltiin kynttilän valossa ja nautiskeltiin hiljaisuudesta. Monikohan teistä täällä piipahtavista vietti Earth Hour -tempausta?


2 kommenttia:

 1. Hyvää palmusunnuntaita! Meillä oli eilen valot sammuksissa, oli vähän haasteellista tehdä iltatoimet, mutta syötiin iltapala ja luettiin lapsille satu kynttilänvalossa, minäkin kävin suihkussa kynttilän valaistessa pesukoneen päällä. Ja ehdinpä ommella mekon saumojakin hämärässä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mahtavat viljelykset sulla tulossa! Mulla jäi tänä vuonna(kin) taas ihan suunnitelma-asteelle..tai no chilit on jo pikkusilla aluilla mutta siinä ne viljelyt sitten onkin.

  Aikas talvista teillä. Tulin eilen kotiin, niin oli lunta kyllä tullu täälläki ja pakkasta 5...nyt jo vähän lämmenny taas.

  Mulla meni Earth Hour ihan ohi, oon taas Aamulehdestä kattellu vaan kuvia ja ollu muutenkin uutispimennossa :P

  Mukavaa Palmusunnuntaita ja Pääsiäisen aikaa :)

  VastaaPoista