lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pyykkiarkea


Arkikuvahaasteeseen vastaaminen venähti, mutta tässä viimein viides ja viimeinen kuva. Haasteen sain Tiia N:ltä Langanpäästä kiinni -blogista ja ideana on postata viitenä päivänä 5 kuvaa arkielämästään ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. 

Koska kevät etenee vauhdilla (jäät lähtivät joesta ja ilmatkin ovat kääntymässä lämpimämmiksi) pesin paksuimmat villasukat odottamaan kovempia pakkasia. Käsin pyykkääminen on ihan kivaa puuhaa ja pesenkin suurimman osan neuleista käsin, vaikka seiskaveikkaahan ja monia muitakin käyttämiäni lankoja voisi ihan huoletta pestä koneessa.

Pakko oli laittaa kuva myös meidän perheen nuorimmasta, Vikke on kolmen kuukauden ikäinen hamsterinuorukainen, ihana hieman ujo poika. 
Aiemmin Vikke eli Filippus  ei ole blogissa esittäytynytkään.

Haastan Saaran Puutarha ja nurkat -blogista. Ajatukset kääntyvät jo kesään ja puutarhablogien jutut alkavat kiinnostaa päivä päivältä enemmän. Auringonvalo aikaansaa kaikenlaista. 
Haaste on vapaaehtoinen ja jos innostaa, niin voi osallistua. 

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Suloinen . söpö, ihana , lutunen pikku Vikke. Oijoi, minäkin haluaisin tuommoisen ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs pyykkikuva. :) Itekin mietin näitä arkikuva-aiheita valitessani, että tuo pyykkäys olis ollut yks semmoinen keskeinen asia arkea ajatellen.
  Ja ihana hamsteripoika teillä!

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos haasteesta! Minä vastaan siihen kyllä! Kunhan ensin palaan talvilomalta arkeen :) Onpa sulla nätti pyykkinaru!

  VastaaPoista