sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ernut


Tiia N Langanpäästä kiinni -blogista haastoi minut kuvahaasteeseen. Ideana on postata viitenä päivänä 5 kuvaa arkielämästään ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja.

Tässä arkikuvahaasteeni numero kaksi. 
Hiihtolomalla kävin teinini kanssa kaupungissa shoppailemassa. Ruotsalaiseen ketjuvaatekauppaan oli kuulemma tullut oikein ernu-osasto. Minua valistettiin, että se on erilainen nuori -osasto.


Lankamaailmassakin oli ernu -osasto. Shoppailukaveri sai esittää toiveen ja sen mukaan ostin kaksi kerää Svarta Fåretin  Frost -lankaa. Nyt teinillä on ernu -sukat, ja tyytyväinen näyttää olevan. Kuvissa sukat ovat tosin minun jaloissani, kuvausaikana oma ernuni ei ollut kotosalla. 
Tämä on sitä teiniarkea!

 
Sukat ovat malliltaan perustavis, mutta tuo värivalinta ei. Itse en kovasti fanita kumpaakaan väriä, enkä varsinkaan yhdessä, mutta parempi nuo värit sukassa kuin tukassa. Tätäkin on äidille ehdotettu.

Lanka oli minulle uusi tuttavuus, ja olen siihen hyvin tyytyväinen. Mukava neulottava, vaikka en aivan hirveän innoissani ole noin ohuista sukkalangoista. Puikkokokosuositus on 2½. Lankaa meni yhteensä 76 grammaa, ja samalla muodostui jonkinasteinen jämälankaongelma.
Mihin noita värejä voi käyttää?

Haastan arkikuvahaasteeseen seuraavaksi Mrs. Marplen Marplen elämästä -blogista.
Haaste on vapaaehtoinen ja jos innostaa, niin voi osallistua.

3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta!
  Hauskat sukat!

  En tapani mukaan osallistu haasteisiin jossa täytyy haastaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä juttu. Kiva kun kävit kuitenkin ilmoittamassa. Ja voihan se eteenpäin haastaminenkin olla vapaaehtoista... jos muuten innostuu arkikuvailemaan ja -bloggailemaan.

   Poista
 2. Voisipa sitä vaikka kuvaillakin :)

  VastaaPoista