perjantai 15. heinäkuuta 2011

Uusia KyJyilyjä

Kesäyöstä Jouluyöhön -tempauksen tiimoilta olen aloittanut elämäni ensimmäisen Ullaneuleen Revontulihuivin Novitan violetinsävyisestä Tico Tico -langasta. Pakkohan tämä on kokeilla, neuleblogit pursuaa tätä kivaa huivia! Täytyy myöntää, että tämäkin kuului niihin niinsanottuihin hairahduksiin, eli lanka piti ostaa kun mitään sopivaa ei omista varastoista löytynyt. Tulee menemään valmistuttuaan (Ai että tämä suomi on kiva kieli!) todennäköisesti lahjaksi.

Toinen aloitus on se jo aiemmin miettimäni ruusuinen olanlämmitin, johon lanka oli jo varastoissa. Heti alkumetreillä ohjetta (Kauneimmat käsityöt -lehdessä nro 6/09 ohje 41) piti muuttaa, sillä olanlämmitin olisi lankavalinnallani muuttunut koko yläkropanlämmittimeksi eikä käsiä olisi enää voinut käyttää. Ei kovin käytännöllistä! Neuleen reunoissa on simppeliä palmikkoa ja keskellä vähän erilaista palmikkokuviota. Lopuksi reunaan tulee virkattu röyhelö ja virkattuja ruusuja runsain mitoin koristukseksi. Anteeksi huonolaatuinen kuva (taas), pokkarilla ei minun taidoilla kovin kummoisia saa. Lanka on Novitan Rose mohair.

Kolmantena uutena työnä olen tähän syssyyn aloittanut Kiertää -pipon Ullaneuleesta löytämälläni ohjeella, lankana musta Wendy Merino Bliss. Olen tehnyt viime talvena samalla ohjeella ja samalla langalla, tosin eri värillä, pipon itselleni ja nyt olisi miehen lahjapipon vuoro. Lanka on tosi kiva, nelosen puikot ja pipo on nopea ja simppeli, mutta siinä on vähän jujua. Täydellinen neulontatyö telkun katseluun, ei paljon laskemista! Omaan pipoon meni täsmälleen yksi kerä, joten toivon mukaan KyJyn vaatimat 50 grammaa tulee täyteen.

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti