tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kävin sitten lankakaupoissa

Pökkylän punaisessa tuvassa oli ale, ja kun mitään isompaa työtä ei vielä tässä KyJy -tempauksessa ole minulla aloitettuna, niin ei muuta kun ostoksille. Tarkoitus oli ostaa langat (siis kilo) villatakkiin, mutta eipäs sitten sopivaa löytynytkään. Ostin kuitenkin puuvillalankaa 200 g ja Maijaa 150 g, ja oikeutin ostokseni seikalla, että langankulutukseni on jo tähän mennessä ollut yli 700 grammaa KyJyn kuluessa. Lisäksi olen neulonut muuta kuin KyJyä loppuun noin saman määrän eli ufotkin valmistuvat. Ostin myös elämäni ensimmäiset bambupuikot ja niillä olen nyt tikutellut toiset Kalajokisukat ja hyvin toimivat, olen tyytyväinen.

Kun sitä haaveksimaani lankaa ei Pökkylästä löytynyt, niin nokka kohti Lumoavaa lankaa. Vesiperä sielläkin, mutta sieltä löytyi langat, 200 grammaa Silenziota (tarjouksessa, jes!) keeppiin, josta alkaa valmistua KyJy nro 14. Samalla ostin myös toisetkin bambupuikot ja pinkit pyöröt. Puro tarttui mukaan marketista, en vielä tiedä, teenkö siitä jotain itse vai jääkö lasten huovutettaviin töihin materiaaliksi.

Täytynee turvautua jatkossa nettiin lankaostosten suhteen tai yksinkertaisesti vain neuloskella vanhoja varastoja loppuun. Onnistuukohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti