keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Nappitunika

Tytön tunika on valmis ja siitä tuli mieluinen. Napit ostettiin Kuopion Pikku Pietarin torikujan AarreAitasta sekä äidin että tyttären tunikoihin. Napit ovat viime viikon Kuopionmatkan tuliainen ja tekijänä on Savilla. Muutenkin torikujalla oli vaikka mitä houkutuksia, kannattaa käydä.
Tunikaan kului lankaa, Kitten mohairia ja Sisua samassa syssyssä, yhteensä 170 grammaa. Mielestäni tämä ei ole varsinaisesti tunika, paremminkin pikkupusero, mutta Modan ohjeen nimellä kulkekoon. Väri ei kunnolla tule kuvassa esille, sorry.

2 kommenttia:

  1. Tulinpa vastavierailulle. Kiva blogi sinulla, kahvimainos on hauska ylläri.
    Nappitunika on kiva ja napit on hauskat yksityiskohdat. Muistelen että olen tuon mallin jossakin Modan lehdessä nähnyt. Olin kait aikeissa tehdä sen, mutta toistaiseksi olen mieltynyt pienempiin töihin, sukkiin. Ne on nyt intohimona.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Itsellänikin parit sukat polttelevat ohjeena mielessä ja yhden on kesken. Tuo tunika oli todella nopea ja kokoa xs, ehkä aavistuksen tytölle vielä iso. Nyt minulla on parhaillaan työn alla numeron 46 sukat niin tuntuu kuin niissä olisi paljonkin enemmän työtä. ;)

    VastaaPoista