tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kaisaniemen puutarha ja arvontamuistutus

Helsingin mukavin kohde taannoisella reissullamme oli ehdottomasti Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha. Kivenheiton päässä rautatieasemasta aivan ihana keidas! 
Miksi en ole aiemmin tänne osannut!

Vaihtoehtoina meillä oli Alppiruusupuisto Haagassa, mutta aikataulumme oli aika tiukka (lapsillakin oli omia pakko päästä -kohteita, lähinnä shoppailuun liittyen, ei onneksi enää Lintsiä). 
Olihan näitä rhodoja Kaisaniemessäkin ihan silmäruuaksi asti. Minä niin rakastan vanhoja puutarhoja ja kasvihuoneita. Ja täällä oli ihana henkilökunta.

Suurimman vaikutuksen tekivät tietysti parananjättilumpeet, joilla on 150 cm halkaisijaltaan olevat lehdet, jotka kannattavat jopa 70 kilon painon. Huikeaa! Lisää aiheesta *klik*

 
Puutarhassa sain aivan hassun idean. 
Vaikka minulla on virkattu peite keskenkin, niin aloitan uuden. 
Ideana on, että virkkaan aina jonkin kivan reissun muistoksi palan. 
Ja aloitan lumpeella! Ohje on Lilypond!


Ja tästä tulee ihan luvan kera ikuisuusprojekti. Sitten eläkeläisenä voin köllötellä teekupin kanssa peiton alla ja muistella jokaisen palan tarinaa ja reissua. Ja varmaa on, että peitosta tulee riemunkirjava, täysin tyylitön, mutta ah, niin muistorikas.
 Nyt vaan lankoja etsimään!

Ja hei! Muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan!

Ihanaa päivää kaikille!


2 kommenttia:

  1. Me käytiin joskus ala-asteella luokkaretkellä tuolla kasvitieteellisessä ja nimenomaan noi lumpeenlehdet jäi mieleen!
    Huisi idea tehdä matkamuistopeite :)

    VastaaPoista