perjantai 5. syyskuuta 2014

Värihaaste 1/6: Punaiset ja violetit

 
Päätän pitkän blogihiljaisuuden ja lähden mukaan värihaasteeseen, jonka löysin KnitCrochenatorin blogista. Samalla tulee inventoitua omia lankavarastoja ja pääsee suunnittelemaan syksyn uusia neuletöitä.
 
Kuvassa siis varastoni puna- ja violettisävyiset langat: villaa Virosta, Fabelia, Bravoa, pellavalankaa vyyhdillinen ja kaikenlaisia mystisiä jämiä, taitaapa olla vähän huovutusjuttuihin ostettua Eskimoakin. Noista punamustista langoista teen ehkä itselleni villatakin, mutta ohje on hakusessa. Saa vinkata kivoja malleja, kiitos.
 
Lankoja kuvatessa alkoi melkein hirvittämään (vain melkein) varastojeni määrä. Kovasti yritin päättää, että ostolakko on aloitettava, mutta jo samalle päivälle repsahdin ja hankin (hyvästä alesta) seiskaveikkaa pari kerää. Aivan turhaa itsensä kiusaamista potea syyllisyyttä lankaostoksista, eikö olekin?

2 kommenttia:

  1. Ei kannata potea! Varsinkaan Novitan alelangoista. Ne taita yleensä olla niitä poistuvia, joten niitä saa hyvällä omatunnolla ostella :) Kiva, kun lähdit mukaan!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun ideoit värihaasteen, kiitos.

    VastaaPoista