tiistai 14. elokuuta 2012

Isoäidinneliöpeitto

Hiljaiseksi on mennyt täällä blogissani, on ollut matkustelua, mustikanpoimintaa ja työkiireitä eikä mitään varsinaisesti valmistunutta työtä. Keskeneräinenkin työ seisahtui, kun Novitan sivuilla oli viikonloppuna katkos, enkä tietenkään ollut printannut ohjetta meneillään olevaan työhön. Ja ehkä vähän inspiraatiopulaakin olen itsestäni löytänyt. Toivottavasti ohimenevää.

Tämän kuvan peiton tein viime keväänä. Peittoa en ole vaan tullut kuvanneeksi ja tämän blogiharrastuksenkin aloitin vasta viime kesänä.

Tein peiton tosi lämpimäksi, siinä on villakangastausta. Kaikki neliöt on virkattu jämälangasta ja vain palojen yhdistämiseen käytetty lanka on hankittu tätä peittoa varten.

Sinisävyisiäkin isoäidinneliöitä on virkattuna vastaavaan peittoon, mutta se projekti on ollut seisahduksissa jo pitemmän aikaa. Aina kiilaa väliin jotain mielekkäämpää väkerrettävää. Myös erilaisiin tempauksiin osallistuminen vie innon muihin asioihin. Ideoin mielessäni, että pitäisi olla joku inspiroiva ikkunanpesutempaus ja vaikka kaappien siivoustempaus täällä blogimaailmassa. Saisi nekin hommat paremmin tehtyä.

6 kommenttia: