maanantai 21. toukokuuta 2012

Pajupalmut


Piharuukkuni ovat aikojen saatossa niin kulahtaneet, että päätin hankkia uudet. Vanhoja en kuitenkaan raaskinut poiskaan heittää. Tökin niihin pajua ja toivon nyt, että ne juurtuisivat ja että keskikesällä minulla olisi upeat punotturunkoiset pajuistutukset, vähän kuin pohjolan palmut. Nuo kangassidokset otan pois heti kun rakennelma on riittävän tukevasti ruukkuun juurtunut. Esimerkkiä tähän työhön olen ottanut täältä.

7 kommenttia:

 1. Tosi hauskan näköistä.

  Yritin vuosi sitten juurruttaa pajuja, mutta taisin olla liian myöhään liikkeellä...

  VastaaPoista
 2. viime keväänä yrittelin samantapaisia... ei lähteneet kasvamaan, ja tänä keväänä minä myöhästyin pajun hakemisessa, ovat silmut jo liian pitkällä. mutta mikäli onnistuvat, ovat kauniita. pidetään peukkuja sinun "pohjolan palmuillesi" ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea! Heti yrittämään itsekin viikonloppuna!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Mä olen tehnyt belgialaista eläväpajuaitaa ja jonkun ruukun missä pajut suorassa. Tavoitteena vielä punottuja ruukkujakin olisi väsätä.

  VastaaPoista
 5. No voi mahoton ! Otit miulta mallia... Taidan ylpistyä ;) Laita sidokset vaan ylimpiin risteyksiin ja vaikka ohuesta pajusta tai tervanarusta. Saat heittää jo muut sidokset pois palmujasi komistamasta. Laitahan sitten kuvaa kun lehtivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sidokset on poistettu ja suurin osa pajuista on vielä hengissä :)

   Poista