sunnuntai 28. elokuuta 2011

No onkos tullut joulu


Sain viimein päätökseen c-kasetinauhakokeiluni. Virkkasin kolmosen koukulla Novitan ohjeella (talvi 2010, virkattu lumihiutale) tähden ja maalasin sen sitten kullanvärisellä spraymaalilla. Jätin ohjeesta reunaa kiertävän kiinteitten silmukoiden rivin pois.

Virkattavana materiaalina C-kasettinauha toimii huonosti, juoksevuus on olematon ja purkaminen ei oikeen onnistu, mutta ilman suurempia hermojenmenetyksiä homma kuitenkin onnistui. Näitä voisi virkata enemmänkin ja koristella vaikka pihakuusen, materiaali kun on ilmaista ja säänkestävää. Nopeasti näitä valmistuisi, minulla tökkäsi tuohon maalaamisvaiheeseen, kotona kun ei sopivaa sattunut olemaan. Jos tekisi pienempiä tähtiä, niin suihkutustaustaksi voisi ottaa korttipohjan, niin saisi samalla joulukortitkin. VHS-videonauhasta voisi virkata filmitähtiä!

Tässä kuvassa tähti on vielä ilman maalia.

Viikonloppu jatkuu tyrninpoiminnan merkeissä, mutta kyjy-työtkin ovat vähän edenneet.

Hyvää sunnuntaipäivää ja alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Jos se joulu ei vielä tullut, niin on se ainakin tulollaan, minä aloitin tänään joulusiivouksen tekemisen :) Uuni on pesty...

  Kiva idea tuo tähti kasettinauhasta, saanen sen napata mukaani?

  VastaaPoista
 2. Hieno tähti ja joulu ei ala koskaan liian aikaisin ;) Meillä alkaa neidit miettimään seuraavaan joulua, mukaanlukien joulukoristeet, yleensä jo pääsiäisen tienoilla. joten et ole yhtään liian aikaisessa =D

  VastaaPoista
 3. Tuotapa täytyykin kokeilla, saisi noita vanhoja nauhojakin samalla pois nurkista pyörimästä. Joulua ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin, minäkin olen tehnyt joululahjoja jo koko kesän :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Ja jouluhan on kohta jo ovella ;-) Tyrnin poiminnan merkeissä täälläkin on viikonloppu tuhjaantunut! Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista