perjantai 12. elokuuta 2011

Puutarhan syyshommia

Tänään sain loppuun herukanpoiminnan, kun tämä Kyjy-touhu vähän loppurutistuksen jälkeen rauhoittui. Kirsikkapuista saatiin kaikki kuolleet oksat pois ja niitä olikin melkoinen läjä. Pitäisi varmasti jo uskoa, että tällä viljelyalueella kirsikka ei vaan talven yli pärjää. Kaksitoistavuotiaat puut eivät ole tuottaneet satoa kuin yhtenä vuonna. Pihlajanmarjat alkavat jo vähän punertua. Isomaksaruoho jaksaa vielä kukkia, mutta kaikki muu kukki tosi nopeasti tänä vuonna helteiden takia. Ensimmäisiä puutarhan tyrnejäkin pääsisi jo poimimaan.

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Hei. En tiedä saako sitä Hitchhiker -huivin ohjetta muualta kuin Ravelrysta. Ei se ole niin pelottava paikka :) Voi sinne liittyä...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katjuksa kannustuksesta! Pelottaakin, että jos sinne Ravelryyn eksyy, niin tyrnit jää pensaisiin tai paremminkin harakoille. Viisi litraa sain poimittua tänään ja siinäkin vierähti useampi tunti.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton-onpa pitkä lista ihanuutta.Hieno homma! Minä en uskalla suunnitella noin pitkiä toiveita. Aina vaan toiveissa että jos sen tämänhetkisen saisi valmiiksi :)
  Hienoja töitä olet tehnyt- mielenkiinnolla odotan tuota c-kasettinauhan uutta olomuotoa.

  VastaaPoista