lauantai 14. marraskuuta 2015

Onni

Voitin Intianmintun arpajaisissa ihanan paketin. 
Hänen bloginsa Mielen lumoa on ikisuosikkini.
Palkintopaketti sisälsi kauniita astioita ja keittiöpyyhkeen,
sydämellisiä konvehteja

ja kuvasta tehdyn magneetin, joka on täydellisesti lempiväreissäni.
Myös kortti on niin kaunis. Kuvaamistaan odottavat adventtikoristeet. 
Eli ihanan kaunis ja sydämellinen paketti, josta suuret kiitokset Intianmintulle!

Kun näitä täällä lauantaipäivän pimeydessä kuvasin, niin ajatukset pyörivät
 onnen ja onnettomuuden ja kaiken sattumanvaraisuuden pohdinnoissa. 
Tämä päivä uutisineen pysäytti näitä miettimään. 
Ikinä ei voi tietää, mitä seuraava hetki tuo tullessaan. 
Nautitaan siis kaikista hyvistä ja ihanista hetkistä, joita elämä meille mukanaan tuo.

4 kommenttia:

 1. Hih, oletpa saanut paketin sisällöstä kauniita kuvia aikaiseksi! Mukavaa, että koko paketin sisältö tuli perille ehjänä. Ja tosiaan, monenlaisia ajatuksia risteillyt minunkin mielessäni viikonlopun ajan heti la-aamusta asti. Kävin perjantaina katsomassa Anne Frankista kertovan näyttelyn, joka kiertää Suomea ja on suunnattu erityisesti nuorille. Näyttelyn nostamat teemat ovat pelottavan tuttuja nyky-yhteiskunnastakin, en halua uskoa, että se kaikki kauheus voisi toteutua uudestaan ja vielä sellaisessa laajuudessa. Mutta maailmassa on niin paljon vääryyttä ja pahaa, että itse yritän muistaa joka päivä tehdä jotain hyvää. Aina kun voin. Vaikka kuinka pientäkin. Pidetään toisistamme huolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paketti oli kaunis ja huolella tehty. Isokuplainen muovi herätti meillä nuorimmassa ensin innostuksen ja sitten pettymyksen, kun niitä jättikuplia ei voinutkaan paukutella rikki. 13-vuotiaallekin on vielä kuplamuovin paukuttelu lempihommaa.
   Täytyy pitää silmällä, josko näyttely saapuisi sellaiselle etäisyydelle, että jaksaisi käydä sen katsomassa lasten kanssa. Molemmat ovat lukeneet Annen päiväkirjan, Se oli yksi niistä kirjoista, jotka säästin, kun kirjahylly sai lähteä kodistamme. Amsterdamissa kävin muutamia vuosia sitten katsomassa paikan päällä Frankin perheen piilopaikan. Vaikuttava paikka. Täytyy toivoa, että tällaisille paikoille ei ole tulevaisuudessa tarvetta.

   Poista