sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Messuterveiset
Eilen kävin Oulun kädentaitomessuilla. Ruuhka oli kova, mutta pääsin muutaman kerran ihan ostoetäisyydelle notkuvia myyntitiskejä. Lankaa hankin sukkakutomuksiin ja uusi löytö oli tuo Regian 25 gramman vahvikelankakerä sukkien kuluviin kohtiin. Käpypitsityökalukin tuli hankittua, jos treenaisin jotain uutta vielä tälle vuodelle. Teippejäkin ostin, osan jouluaskarteluihin ja osan ihan tulevaa inspiraatiota odottamaan. Korttiaskarteluun tein myös hankintoja.

Itseä ilahduttamaan ostin uudet korvikset, ihanaa kotimaista käsityötä.


Kokonaisuutena varsin hyvä päivä, nyt tänään pienoisen syysmyräkän ollessa päällä voin rauhassa neuloskella sohvannurkassa ja juoda teetä. Lapset leipovat porkkanapiirakkaa, nams.

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Minä kävin eilen sunnuntaina (siksi ehdin lukea eilen päivittyneet blogitkin vasta tänään), ja olihan siellä tungosta valtavasti, vaikka kuulemma paljon vähemmän kuin lauantaina. Iltapäivästä oli sitten jo selvästikin väljempää kuin aamusta.

    VastaaPoista
  2. Ja taas yksi messukävijä! :) Täältä espoosta on hieman liian pitkä matka Ouluun,muuten olisin viivana tullut mukaan! :) Kivoja lankoja löysit,ja nuo korvikset ovat tosi kauniit!

    VastaaPoista