sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lapseni ensimmäiset

Alkaa vaikuttaa siltä, että tämä blogi muuttuu hiljalleen äidin ja tyttärien yhteiseksi. Vitosluokkalaiseni teki itselleen Novitan Isoveljestä ensimmäiset sukkansa. Sukat neiti aloitti tammikuun alussa ja tänään nämä saatiin jalkaan. Ihan muutama metri tarvittiin toista kerää, eli kulutus lienee noin 100 grammaa ja jalalla on kokoa noin 38, eli ihan pieni homma tässä ei ollut. Kantapää meni jakeluun kerralla ja aika tasaiselta näyttää käsialakin, joten äiti voi olla ylpeä. Nyt on hiihtolomaksi ihan omatekemät sukat!

4 kommenttia:

 1. Ompa todellakin siisti käsiala! Toki aihetta ylpeyteen. On kiva jakaa rakas harrastus lapsen kanssa. Minunkin tyttöni on kovasti kaiken näpräämisen perään ja hauskempi on tehdä yhdessä. Neulomiseen hän ei ole yhtä hurahtanut kuin minä, mutta ehkä se sieltä herää...

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja niin tasista käsialaa! Eipä ihme että äiti on ylpeä:)

  VastaaPoista
 3. Hienot ovat sukat. Onnistumisen iloa:) Mukava sukkayllätys vaikka kummitädille. Kannattaa nopeesti aloittaa toiset niin pysyvät kavennukset muistissa.

  Muistan kun itse tein ensimmäiset sukkani ollessani n. saman ikäinen kun tyttäresi. Harjoitussukat tein itselleni isä opetti, äitikin olisi osannut mutta olin ns. isän tyttö. Siitä lähtien tein joka jouluksi sukat isovanhemmilleni sekä sedälleni lahjoiksi ja saajat olivat todella iloisia, varsinkin ensimmäisenä jouluna.

  VastaaPoista