maanantai 16. heinäkuuta 2012

Neule-eines

En kovasti tykkää näistä röyhelöhuivi'langoista', mutta ostin Tampereen viime vuoden kädentaitomessuilta Katian Park avenue -lankaa ja vasta nyt sain siitä tehtyä tämän huivin. Nämä niin kutsutut langat, joista valmistuu OK - sii o soo -huiveja, ovat mielestäni kuin neulojan eines, puolivalmiste. Netistä löytyy Katian langalle hyvä ohje täältä.

Röyhelöhuivilankojen päättely näyttää keräävän hakuyrityksiä minunkin blogiini. Itse päättelin huivin ihan vaan ompelulangalla ompelemalla. Tässä tummassa värissä onnistui ihan hyvin. Vyyhdellä lankaa oli 78 grammaa. Huivi on KYH -työ numero 15.

Sain Outiriinalta tunnustuksen, siitä suuri kiitos. Palaan asiaan myöhemmin, nyt aurinko paistaa, joten kiiruusti pihalle!

2 kommenttia:

  1. Ensin katsoinkin, että mikäs kummajainen se siinä kukkii,,, Mutta huivihan se todellakin on:)

    VastaaPoista
  2. Minäkään en näistä "hörhelölangoista" piittaa. Jotenkin tuntuu tylsältä, että langasta voi tehdä vain yhden tietyn asian. Olen kyllä nähnyt muutakin tästä tehtävän, mutta ei nekään ole oikein sytyttänyt. Itse en ole yhtäkään tällaista lankaa ostanut enkä huivia tehnyt. Kiitos ei ole mun juttuni tämä.

    VastaaPoista